You are currently viewing Idé til fest: Lad folk campere i baghaven og hold en hyggelig fest

Idé til fest: Lad folk campere i baghaven og hold en hyggelig fest

Skal du holde fest, men mangler du idéer til, hvordan du skaber en festlig begivenhed, som gæsterne sent vil glemme? Så handler det om at vælge de helt rigtige rammer til festen. Du kan eksempelvis holde en hyggelig sommercamp direkte i baghaven, hvor folk kan sove i telt. Find inspiration her.

Afhold en sommerlejr direkte i baghaven

Hvis du bor et sted, hvor der er mulighed for det, så kan det være hyggeligt at afholde en sommerlejr direkte i baghaven. Det kræver, at du har en stor have, så folk kan komme og slå telt op. Det vil med garanti blive en hyggelig og anderledes fest, og så er der mulighed for at lade festen vare i flere dage, da gæsterne overnattet.

Du kan eksempelvis slå et stort telt op, hvor I kan sidde i løbet af dagen. Det vil være nøjagtigt ligesom de fleste andre fester, men det kræver, at du har stole og service nok. Alternativt er der flere virksomheder, som tilbyder udlejning af service, hvilket er en god idé, hvis du mangler noget til gæsterne.

Hold lejrbål og lav en playliste med gode lejrbålssange

Hvis det skal være en helt rigtig sommerlejr, så kommer du ikke udenom, at der bliver nødt til at være et lejrbål. Det vil skabe den helt rigtige stemning, og det vil med garanti være noget, som gæsterne vil mindes med glæde, når festen engang er overstået. Du kan også sammensætte en playliste med gode lejrbålssange på forhånd.

Det behøver ikke at være de klassiske lejrbålssange, da det kan blive svært at samle en hel playliste, der udelukkende består af denne type sange. I stedet kan du gå efter noget hyggelig musik, der primært består af sang og akustisk guitar – nøjagtigt, som hvis I sad foran et lejrbål med en akustisk guitar og sang sammen.

Har du ikke et eller flere telte du kan sætte op i haven, så bed gæsterne om at tage et telt med eller find et tunneltelt lige her.